Як приховати певні повідомлення Facebook від цікавих людей

Як приховати певні повідомлення Facebook від цікавих людей

Подивимося правді в очі, коли ваша мама приєднується до Facebook і стає вашим «другом», вечірка закінчується. Більше не лайтеся у своїх постах, не публікуйте фотографії своїх п'яних авантюр, більше не діліться відео з фекаліями, що співають мавп. Немає більше веселощів.

Але зачекайте, це не повинно бути так! Тепер є параметри конфіденційності, які дозволять вам приховати ваше посилання, оновлення статусу, фото та/або відео від окремих людей (наприклад, від вашої мами). Саме класне те, що всі ваші друзі все ще можуть бачити ваше повідомлення, але не ваша мама!

Давайте подивимося, як заблокувати вашу маму від перегляду певних постів у Facebook, щоб ви могли знову додати ці завантажені гангста-репом тексти F-бомби в оновлення вашого статусу.

Виберіть статус, фотографію, відео або посилання в меню "Поділитися" у верхній частині стрічки новин або над стіною на сторінці свого профілю ".

Щоб обмежити оновлення статусу від перегляду вашою мамою (або будь-якою іншою людиною за вашим вибором), дотримуйтеся порад нижче.

Якщо ви використовуєте Facebook зі свого комп'ютера:

  1. Виберіть всередині Що у вас на думці? поле, але поки нічого не починайте вводити. Ви помітите два варіанти для вибору між вашою новинною стрічкою і вашою історією для вашого повідомлення. Виберіть той, який ви хочете.
  2. Поруч з тим, кого ви вибрали, шукайте друзів. Виберіть це, щоб розкрити варіанти, які можуть переглядати ваше повідомлення
  3. Натисніть кнопку Більше, щоб показати інші меню.
  4. Звідти ви можете вибрати пару варіантів. Якщо ви хочете обмежити свій пост певними друзями, виберіть його зі списку. Ви зможете вручну вибрати друзів, які зможуть бачити ваше повідомлення.

Якщо ви хочете щось нестандартніше, оберіть Переглянути все внизу списку.

  1. Тепер виберіть Custom зі списку.
  2. Відкриється нове вікно, що дозволяє вручну ввести імена друзів або списки друзів у Facebook, які ви створили. Ви можете вибрати, хто може, а хто ні. Якщо ви закінчите, натисніть Зберегти зміни у правому нижньому куті.
  3. Нарешті, напишіть своє повідомлення, як зазвичай, і натисніть кнопку Post, коли ви закінчите, щоб зробити його офіційним.

Якщо ви використовуєте Facebook зі свого телефону:

  1. Торкніться області Оновлення статусу або натисніть Статус у верхній частині новинної стрічки Facebook.
  2. Натисніть «Друзі» над вікном статусу, прямо під вашою назвою).
  3. Виберіть «Друзі, крім» зі списку, що з'явився.
  4. Виберіть друзів, яких ви не хочете бачити в повідомленні. Коли ви вибираєте їх, ви повинні бачити їх імена, додані (червоним) до рядка «Виключаючи» у верхній частині екрану. Натисніть кнопку Готово, коли ви закінчите, вибравши людей, яких ви не хочете бачити повідомлення.
  5. Підтвердіть це, знову натиснувши Готово на екрані «Поділитися з». Ви повинні побачити кнопку «Змінити друзів», кнопку «Змінити» на «Друзі», за винятком випадків, коли ви повернетеся до екрану публікації оновлення статусу. Заповніть свій пост.

Щоб обмежити перегляд посилання, фотографії або відео вашою мамою, це, в основному, той же процес, з невеликими винятками:

зв'язки

Ви не побачите значок замка, поки не виберете Прикріпити. Після того, як ви натиснете «Прикріпити», з'явиться порожнє місце, де ви можете прокоментувати посилання. Ви повинні натиснути на замок перед тим, як завершити введення коментаря і перед натисканням кнопки «Поділитися».

Відео і фото

Після того, як ви виберете завантаження, запис/фотозйомку або будь-яку іншу доступну опцію, ви повинні побачити значок замка за допомогою кнопки «Поділитися». Перш ніж натиснути «Поділитися» або завантажити відео/фото, виберіть значок замка поруч з «Поділитися».

Нарешті, попередження. Можливо, ви завадили своїй мамі побачити те, що ви написали, але не забувайте про тітку Міртл. Вона і твоя мама дзвонять один одному щоночі, і через секунду вона скаже тобі, що ти сказав щось дурне в Facebook. Бути в курсі, хто може бачити, що може бути складним, і один промах може коштувати вам дружби або викреслити вас зі списку різдвяних листівок або, що ще гірше, зі списку різдвяних подарунків. Будь обережний там.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND